Casa Costa Blanca

A home away from home

Faciliteiten

This post is also available in: Engels, Duits

140602 Spelletjes 2140602 Boeken 2140602 Kinderhoekje140602 Linnen 3tuinset-slider140602 Zwembad

 

Kindvriendelijk: bij de inrichting hebben we nadrukkelijk rekening gehouden met gezinnen met kleine kinderen zodat iedereen zorgeloos en vooral ook veilig van de vakantie kan genieten. De tuin is omheind zodat kinderen niet zomaar de straat op kunnen. Het zwembad heeft een speciaal kindalarm, naast dat er een rand omheen zit zodat je er niet invalt. Ook binnen zijn de nodige voorzieningen getroffen om de veiligheid te borgen. Bij de kindvriendelijke voorzieningen hoort o.a. een kinderbed en kinderstoel. Het bedje is 1.20m * 0.60m en tevens zijn 2 hoeslakens, 2 lakens, een dekentje en zelfs een klamboe voor aanwezig. Bovendien is er buitenspeelgoed, spelletjes en Nederlandstalige boeken en alle gangbare Nederlandse en Duitse TV-zenders en een klein baby zwembad (dat dient u wel zelf in en uit elkaar te zetten).

De (rookvrije) villa is voorzien van alle gemakken om u van een zorgeloze vakantie te voorzien, waaronder:  
– Vrij gebruik van draadloos internet/ wifi
– Complete keuken (inclusief oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer, waterkoker, koffiezetautomaat, broodrooster, citruspers, mixer, servies, bestek, glazen, kookgerei en zelfs een broodbakmachine en ijsmachine!)
– Wasmachine
– Design meubilair, oa van Artifort en Hans & Fritsen
– Nederlandse leesboeken in verschillende genres (o.a. John Grisham, Nicci French, Dan Brown, Andy Mc Nab, waargebeurde verhalen, romans)
– Kinderboeken, puzzelboekjes, knutselspullen, tijdschriften
– Kook- en reisboeken uit het gebied
– Diverse gezelschapsspelen en puzzels, waaronder Party&Co, In de ban van de ring, Spookslot, Rummicub, Stratego (Engelse versie), Monopoly de Luxe, Monopoly Junior, Triviant, Spongebob Barricade en vele anderen
– TV met Nederlandse zenders (2 Flatscreens in huiskamer en op master bedroom)
– DVD speler (zowel in huiskamer als op master bedroom)
– Radio en CD-speler
– Royaal linnenpakket inclusief badlakens zodat u daar niet mee hoeft te sjouwen.

Het huis is koel in de zomer door de relatief kleine ramen. Daarnaast is er een verplaatsbare airco aanwezig en zijn alle slaapkamers voorzien van een plafondventilator. De huiskamer beschikt over een electrische verwarming en een houthaard. Dus het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Alle ramen zijn voorzien van horren.

Buiten zult u de volgende voorzieningen aantreffen:  
– Een verkoelend privé zwembad van 3 bij 6 meter met prachtig uitzicht
– Eenvoudig op te zetten kinderzwembad voor de hele kleintjes van 1.22 x 1.22 x 0.30
– Een Weber-barbecue
– Terrastafel, ligstoelen en een hangmat
– Buitenspeelgoed
– Heerlijke eethoek waar tot 10 personen van maaltijden genoten kan worden of van elkaars gezelschap
– Beschut dakterras, met name prettig in het vroege voorjaar en late najaar

Rondom de woning is gedurende de hele dag zowel zon als schaduw te vinden. In de tuin staan twee olijven en een mooie palmboom.

Tevens treft u in uw woning een uitgebreide informatiemap aan met toeristische informatie, praktische telefoonnummers, restaurants, bezienswaardigheden, wandel- en fietskaarten etc.