Casa Costa Blanca

A home away from home

Service

This post is also available in: Engels, Duits

Om u tijdens uw welverdiende vakantie van zoveel mogelijk van alle gemakken te voorzien, kunt u gebruik maken van goed verzorgde services. Onze services maken het u makkelijker!

Standaardservice: Uw zult als u arriveert bij Casa Costa Blanca een schoon huis aantreffen met keurig opgemaakte bedden. Uw eerste aanspreekpunt is het uiterst hartelijke (Nederlandse) echtpaar Armanda en Haddy. Armanda verzorgt (indien bijgeboekt) het warme welkom, de boodschappenservice, verschoont het linnen en onderhoudt de woning. Indien er onverhoopt iets stuk is aan de woning, zorgt zij dat er snel iemand ter plekke is om dit te herstellen. In de meeste gevallen zal dit Haddy zijn, of een monteur.

Optionele service: Om het u nog makkelijker te maken, bieden wij een aantal optionele services aan. Onderstaande services bieden wij op dit moment, maar houdt de website in de gaten, want we zijn ons aanbod continue aan het uitbreiden en verbeteren! Optionele services zijn:

Boodschappenservice, we hebben een fantastisch ‘warm welkom’ pakket samengesteld, waarmee u bij aankomst een heerlijk startpakket vindt, waarbij de Cava koud staat, vers brood en fruit aantreft, basiszaken in huis zijn, maar ook lekkere hartige en zoete hapjes. De exacte inhoud vindt u in ons prijzenblad. Indien u überhaupt zelf geen zin hebt om boodschappen te doen, kunt u ook dagelijks gebruik maken van deze boodschappenservice. U betaalt dan de waarde van uw boodschappen, plus een geringe servicefee.

Oppasservice, natuurlijk is het heerlijk om met het hele gezin samen te zijn. Maar misschien vindt u het ook wel leuk om een avond met zijn tweetjes te genieten. We bieden u een oppasservice aan huis aan in Nederlands, Duits, Engels en Spaans. U kinderen zijn gegarandeerd in goede handen, terwijl u elkaar weer herontdekt in het mooie Spanje.

Veilig thuis/bob service, als u uit eten gaat is het natuurlijk lekker om een wijntje te kunnen drinken, of misschien wel meer dan een. Wij bieden een bob-service aan die u veilig naar huis brengt na een heerlijk avondje borrelen ergens in de regio. Zorg wel dat u uw auto dan verzekerd heeft voor een extra bestuurder, dus het is raadzaam dit op voorhand met ons af te stemmen.

Calamiteiten service, we hopen natuurlijk dat u niets overkomt. Toch kan het prettig zijn om in geval van nood terug te kunnen vallen op iemand die precies weet waar je moet zijn en vloeiend Spaans, Nederlands, Engels en Duits spreekt. U vindt de gegevens in uw woning en u kunt op het moment zelf beslissen wel of geen extra hulp in te schakelen.

Fietsverhuur, als u de omgeving fietsend wilt verkennen, zijn er tal van mogelijkheden, zowel zelf als onder begeleiding (zie omgeving-excursies). Daarvoor heeft u echter wel een geschikte fiets nodig uiteraard. Wij werken hiervoor samen met Petro Ballemans. Indien u uit zijn aanbod een fiets huurt voor minimaal een week, staat deze klaar bij uw vakantiewoning en wordt hij daar ook weer opgehaald voor de reguliere huurkosten (vanaf 70 euro per week per fiets). Voor het aanbod zie: deze link

– Extra schoonmaak, u treft de woning bij aankomst schoon aan. Als u langer verblijft, gaan wij er vanuit dat u zelf de woning onderhoudt. Maar als u denkt: vakantie is vakantie, boekt u zo vaak als u wilt extra schoonmaak bij en heeft u daar geen omkijken meer naar.

– Extra verschoningen bed, bad en keukenlinnen: ditzelfde geldt voor wasgoed. In uw woning staat een prima wasmachine, maar als gebruik daarvan uw vakantiepret dreigt te drukken, adviseren we u zo vaak u wilt extra verschoningen bij te boeken. Uw vakantiegevoel, dat is waar het om draait!

140602 Linnen 3