Casa Costa Blanca

A home away from home

Service

This post is also available in: Engels, Duits

Om u tijdens uw welverdiende vakantie van zoveel mogelijk van alle gemakken te voorzien, kunt u gebruik maken van goed verzorgde services. Onze services maken het u makkelijker! Naast services bieden we ook nog begeleide excursies & workshops op maat (zie omgeving, excursies & workshops) of geniet van een geweldige Spanje ervaring in ons volledig verzorgde weekend weg.

NIEUW – NIEUW – NIEUW
Compleet verzorgd lang weekend Spanje, zin om Spanje te ervaren? Boek dan ons compleet verzorgde weekend. Bij aankomst wordt u welkom geheten op de luchthaven en haalt u de huurauto’s op. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan het prachtige Alicante met haar haven, vele musea, kasteel en winkels. Eenmaal gearriveerd in de eigen woning, wacht een vers bereide tapas maaltijd op u waar u heerlijk van zult smullen. De volgende ochtend kunt u kiezen om naar de markt in Castalla te gaan of de pottenbakker in Alcoi te bezoeken. ‘s Middags geniet u lekker van het zonnetje en ‘s avonds gaat u uit eten op loopafstand van uw woning. De volgende ochtend gaan de wandelschoenen aan voor een hike naar keuze onder begeleiding van Laura Lopez. En ‘s avonds smult u nogmaals van al het Spaanse lekkers met een authentiek bereide paella, waarbij u kunt kiezen tussen vlees of vis. De volgende ochtend keert u volledig herboren huiswaarts en zal het aanvoelen alsof u minstens een week van huis weg bent geweest. Echt een aanrader! Te boeken voor gezelschappen van 4 t/m 12 personen, zie de prijsbijlage voor details.
Standaardservice: Uw zult als u arriveert bij Casa Costa Blanca een schoon huis aantreffen met keurig opgemaakte bedden. Uw eerste aanspreekpunt is het uiterst hartelijke (Spaanse) echtpaar Arsenio en Elisa. Elisa verzorgt (indien bijgeboekt) het warme welkom, de boodschappenservice, verschoont het linnen en onderhoudt de woning. Indien er onverhoopt iets stuk is aan de woning, zorgt zij dat er snel iemand ter plekke is om dit te herstellen. In de meeste gevallen zal dit de vriendelijke Arsenio zijn, die zelf ook het zwembad heeft gebouwd, eveneens vlakbij woont en bijzonder handig is.

Optionele service: Om het u nog makkelijker te maken, bieden wij een aantal optionele services aan. Onderstaande services bieden wij op dit moment, maar houdt de website in de gaten, want we zijn ons aanbod continue aan het uitbreiden en verbeteren! Optionele services zijn:

Boodschappenservice, we hebben een fantastisch ‘warm welkom’ pakket samengesteld, waarmee u bij aankomst een heerlijk startpakket vindt, waarbij de Cava koud staat, vers brood en fruit aantreft, basiszaken in huis zijn, maar ook lekkere hartige en zoete hapjes. De exacte inhoud vindt u in ons prijzenblad. Indien u überhaupt zelf geen zin hebt om boodschappen te doen, kunt u ook dagelijks gebruik maken van deze boodschappenservice. U betaalt dan de waarde van uw boodschappen, plus een geringe servicefee.

– Typisch Spaanse Paella aan huis, indien u het leuk vindt om te genieten van een authentiek Spaanse maaltijd, kunnen we een traditioneel bereide paella (vlees of vis) bij u aan huis laten bezorgen inclusief wijn voor 15 euro per persoon. Heerlijk! IMG_1760IMG_1765

 

 

 

 

 

 

NIEUW – NIEUW – NIEUW
Oppasservice, natuurlijk is het heerlijk om met het hele gezin samen te zijn. Maar misschien vindt u het ook wel leuk om een avond met zijn tweetjes te genieten. We bieden u een oppasservice aan huis aan in Nederlands, Duits, Engels en Spaans. U kinderen zijn gegarandeerd in goede handen, terwijl u elkaar weer herontdekt in het mooie Spanje.

NIEUW – NIEUW – NIEUW
Veilig thuis/bob service, als u uit eten gaat is het natuurlijk lekker om een wijntje te kunnen drinken, of misschien wel meer dan een. Wij bieden een bob-service aan die u veilig naar huis brengt na een heerlijk avondje borrelen ergens in de regio.

NIEUW – NIEUW – NIEUW
Calamiteiten service, we hopen natuurlijk dat u niets overkomt. Toch kan het prettig zijn om in geval van nood terug te kunnen vallen op iemand die precies weet waar je moet zijn en vloeiend Spaans, Nederlands, Engels en Duits spreekt. U vindt de gegevens in uw woning en u kunt op het moment zelf beslissen wel of geen extra hulp in te schakelen.

NIEUW – NIEUW – NIEUW
Fietsverhuur, als u de omgeving fietsend wilt verkennen, zijn er tal van mogelijkheden, zowel zelf als onder begeleiding (zie omgeving-excursies). Daarvoor heeft u echter wel een geschikte fiets nodig uiteraard. Wij werken hiervoor samen met Petro Ballemans. Indien u uit zijn aanbod een fiets huurt voor minimaal een week, staat deze klaar bij uw vakantiewoning en wordt hij daar ook weer opgehaald voor de reguliere huurkosten (vanaf 70 euro per week per fiets). Voor het aanbod zie: deze link

– Transfer van/naar het vliegveld, we adviseren onze bezoekers een auto te huren, omdat je daarmee veel meer van de omgeving kan ontdekken. Maar optioneel bieden we u ook een ophaal/breng service aan. In combinatie met de boodschappenservice, kunt u een heerlijke tijd doorbrengen in Casa Costa Blanca en hoeft u even helemaal niets anders te doen dan te genieten, luieren en ontspannen. Ook een prima optie voor een lang weekend met geliefde of vrienden en met een slim ticket waarschijnlijk goedkoper dan in Nederland blijven.

– Extra schoonmaak, u treft de woning bij aankomst schoon aan. Als u langer verblijft, gaan wij er vanuit dat u zelf de woning onderhoudt. Maar als u denkt: vakantie is vakantie, boekt u zo vaak als u wilt extra schoonmaak bij en heeft u daar geen omkijken meer naar.

– Extra verschoningen bed, bad en keukenlinnen: ditzelfde geldt voor wasgoed. In uw woning staat een prima wasmachine, maar als gebruik daarvan uw vakantiepret dreigt te drukken, adviseren we u zo vaak u wilt extra verschoningen bij te boeken. Uw vakantiegevoel, dat is waar het om draait!

140602 Linnen 3